Eleena houdt van huurders en huurders houden van Eleena

Als geen ander voorziet Eleena in de behoefte van woningcorporaties en vastgoedeigenaren om hun huurders centraal te stellen. Door jarenlange ervaring weet Eleena dan ook welke aandacht nodig is om huurders tevreden te maken. Vanuit het huurdersperspectief biedt Eleena de volgende voordelen: 

Als huurder:

Blije huurders

Kort gezegd willen huurders accurate en actuele informatie over de prestaties van hun zonnestroominstallatie. En dan het liefst op de momenten die hen het beste uitkomen.

Eleena biedt daartoe de volgende ingangen:  via het platform, de Eleena-applicatie, de huurderspagina en de In-house Customer Support.

Het platform

Het platform

De bewoner heeft altijd inzicht in de opbrengst van zijn systeem.
Er kan onmiddellijk gezien worden of de opbrengst volgens verwachting is opgewekt.

De App

De App

Met een app kan de opbrengst ook ingezien worden. Deze app is beschikbaar voor mobiel en tablet en is te downloaden via Google Play Store en de Apple App store.

De Huurders-
pagina

De Huurders-
pagina

Via de huurderspagina kunnen uw huurders gemakkelijk alles te weten komen omtrent PV-installaties.

Customer Support

Customer Support

Huurders kunnen contact opnemen met Eleena via verschillende kanalen.
Customer Support neemt altijd contact op met de huurder wanneer er een storing plaatsvindt.

Overweegt u Eleena?

Laten we in gesprek gaan.

Is uw interesse in Eleena gewekt? En wilt u een passende oplossing voor uw monitoring? We geven u graag meer informatie en maken eventueel een voorstel voor u op maat. 

User Cases

1. Woco

Dankzij Eleena hebben we steeds realtime inzicht in de status van onze zonnepanelen. Dankzij de heldere vertaling van de data en koppeling van de nodige databronnen zijn we zeker dat alles naar verwachting functioneert zonder dat we hier veel tijd aan moeten spenderen. Door onafhankelijk te zijn van het internet van de huurder en de verschillende omvormer fabrikanten zijn we zeker dat de gegevens steeds beschikbaar zijn.

Wil je meer weten over wat de investering voor je zou betekenen?

2. Installateur

Dankzij de extra controle van de Eleena monitor kunnen eenvoudiger administratief en technisch onze installatie opleveren. Door de handige opstart controle zijn we zeker dat alles goed staat en kunnen we zo van de eerste keer alles goed doen. Tijdens de onderhoudsfase helpen het Eleena dashboard en de automatisch alarmen ons om snel en efficiënt problemen te gaan oplossen. Zo weten we of wanneer we moeten ingrijpen en welke vervangonderdelen we nodig hebben.

Wil je meer weten over hoe Eleena werkt?

3. Huurder

Na de installatie ontving ik een linkje waarmee ik toegang kreeg tot de opwek van mijn zonnepanelen. Het is heel fijn om te weten dat ik daadwerkelijk energie aan het besparen ben en vooral hoe goed de panelen het ten opzichte van de mensen in de buurt doen. Door steeds inzicht te hebben blijven we wat betrokken bij verduurzaming maar nog belangrijker weten we steeds hoeveel euro’s we tot nog toe bespaard hebben.

Wil je meer weten over hoe je huurders tevreden te houden?

Aantal gebruikers
van Eleena

5 K

aantal aangesloten woningcoöperaties

0

percentage
actieve gebruikers

20 %